Våra lokaler

Vi har konferenslokaler i varierande stil och storlek från gammaldags atmosfär till modern känsla. Vi tar emot grupper på några få till sällskap upp till 200 personer.

Hagabergshallen

Hagabergshallen är vår största lokal med plats för upp till 200 personer. Här finns en bra ljud- och ljusanläggning och en scen med flygel. Fönsterfasad mot gräsyta ger härlig rymd och känsla. Hallen går att dela av med en blockvägg.

Läs mer om Hagabergshallen

Parksalen

En luftig konferenslokal med långsidans fönsterparti ut mot parken. Plats för upp till 50 personer. I entrén finns två soffgrupper som kan användas vid grupparbete.

Läs mer om Parksalen

Rinman

En trevlig lokal med gammaldags atmosfär, kakelugnar, en flygel och härlig rymd. Passar utmärkt om man behöver dela upp sig och jobba gruppvis, då salen är rymlig med tre olika avdelningar. Rinman rymmer upp till 70 personer.

Läs mer om Rinman

Eken

Eken är en lokal med modern känsla och behagligt ljus. Här ryms upp till 70 personer. Lokalen används på bredden, vilket ger en nära kontakt mellan föreläsare och åhörare. I anslutning till Eken finns ett galleri som vid behov kan användas som grupprum.

Läs mer om Eken