Vällagad mat i Restaurang Kastanjen

Restaurang Kastanjen buffé

En viktig del i en lyckad konferens är bra och god mat. Vårt kök lovordas av våra gäster och är en orsak till att man ofta återvänder hit.

Lunchen på Hagaberg utgörs av en buffé med salladsbord och tre varmrätter (kött, fisk och vegetariskt) samt hembakat bröd. Till kaffet bjuds en chokladbit. För den som vill går det naturligtvis också att beställa specialkost.

Lunchen äter ni tillsammans med övriga på Hagaberg. Ett myller av människor skapar liv och rörelse. När det sedan blir middag dukar vi med vit duk, tänder ljus och kanske även en brasa. Middagen avnjuts i stillhet. Vi har vin- och ölrättigheter.

Det går att boka middagar för slutna sällskap och begravningskaffe i restaurangen. För mer information och bokning – hör av dig till oss på 08-550 910 06 eller till konferens@hagaberg.org.

Lunchservering måndag – fredag kl.11.00-13.00. Lunchpriset är 98 kr. (tionde lunchen är gratis – då blir snittpriset 88 kr per lunch)Svanenmärket för restaurang

Lunchmeny vecka 14

Måndag
Stekt fisk med dillkräm
Skinkgratäng med broccoli och ädelost

Tisdag
Sej med soltorkad tomat
Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon

Onsdag
Rödspätta med curryremoulad
Lasagne

Torsdag
Laxsoppa. Pannkaka med sylt och grädde
Chili con carne med ris

Fredag
Sprödbakad torsk med remouladsås
Kycklingpiccata med tomatsås och ris

Vi har i rådande coronatider plockat undan buffén i matsalen och serverar nu maten på tallrik. Vi har också portionsförpackade salladstallrikar med skyddsplast istället för salladsbuffé. Önskar du att äta hemma eller på kontoret så säljer vi matlådor. Som vanligt är parkeringen gratis och kaffet välsmakande.