Kulturkvällar

Dogge håller föredrag på kulturkväll i Hagabergshallen

På bilden ser vi Dogge Doggelito på en kulturkväll hösten 2015.

Välkommen till sex kulturkvällar i Hagabergshallen hösten 2018. Under kulturkvällarna har du chansen att möta flera intressanta personer. Kulturkvällarna börjar kl 19.00.

Biljetter

Biljetter köper du i entrén som har öppet från kl 18.30. Biljettpris 100 kr för vuxna, 50 kr för ungdomar upp till 20 år. I entrén kan du även köpa kaffe och gott fikabröd.

Nedladdningsbart program kommer senare

Program kulturkvällar hösten 2018

19 september: Jan Blomgren – Utrikeskorrespondent och Mustmakare
Jan berättar ur sitt händelserika liv som utrikeskorrespondent framför allt i Ryssland, men kanske också delar insikter han fått som Äppelmustmakare och hängiven SSK-supporter!

3 oktober: Credo Gospel Group
En liten men högklassig gospelgrupp från Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Gruppen är relativt nystartad och sjunger både ny ”Contemporary” gospel och mer klassisk repertoar av bland annat Andrae Crouch. En härlig glad och svängig gospelkväll utlovas!

17 oktober: I Stillhetens rymd
Dag hammarskjölds bok ”Vägmärken” har betytt mycket för många människor. Själv kallade han den ”en sorts ‘vitbok’ rörande mina förhandlingar med mig själv – och
Gud”. Denna kväll får vi höra sånger, läsningar och reflektioner ur Dag Hammarskölds Vägmärken, framförda av Carl Dahlbäck och Helen Västberg.

7 november: Marija Fischer-Odén
I Hälsingland finns skogar som är så stora att vad som helst skulle kunna hända utan att någon skulle behöva veta om det… Den tanken fick Marija att börja skriva den trilogi om väsen, Gudar, maktkamp och magi vars första del ”Tvåhjärtat” släpptes i juni. Denna kväll berättar hon om sitt skrivande och de svenska myter och sagor som inspirerat henne.

21 november: Göran Wiklund/Karin Westerberg
Detta blir en kväll att minnas! Två av Södertäljes mest omtyckta och erfarna musikprofiler gör en konsert tillsammans där vi får njuta av bådas härliga sångröster, Karins uttrycksfulla pianospel och Görans gitarr och flygelhorn.

5 december: Gustav Sjöqvist Kammarkör
Denna kör anses av många vara en av de absolut främsta körer vi har i Sverige idag, så vi känner oss hedrade att de vill besöka oss och bjuda på en högklassig och stämningsfull julkonsert!