Kulturkvällar

Dogge håller föredrag på kulturkväll i Hagabergshallen

På bilden ser vi Dogge Doggelito på en kulturkväll hösten 2015.

Välkommen till sex kulturkvällar i Hagabergshallen våren 2018. Under kulturkvällarna har du chansen att möta flera intressanta personer. Kulturkvällarna börjar kl 19.00.

Biljetter

Biljetter köper du i entrén som har öppet från kl 18.30. Biljettpris 100 kr för vuxna, 50 kr för ungdomar upp till 20 år. I entrén kan du även köpa kaffe och gott fikabröd.

Ett utförligare program samt en nedladdningsbar Pdf kommer inom kort.

Program kulturkvällar våren 2018

21 februari – Birka gospel

Vi inleder vårens kulturkvällar med en stor och härlig gospelkör!

7 mars – Kerstin Oderhem

EFS nya missionsföreståndare kommer och presenterar sig och delar sina tankar om sitt uppdrag och vår gemensamma framtid.

28 mars – Existens – Ted Gärdestad konsert

Existens är en duktig samling sångare och musiker. I samband med att den nya filmen ”Ted” släpps så har de satt ihop ett program med fina arrangemang av några av Ted Gärdestads låtar.

18 april – Hur ser Svenska kyrkan på konflikten mellan Israel och Palestina?

Hans-Erik Nordin, f.d. biskop och ansvarig för Svenska kyrkans relationer med den palestinsk-lutheranska kyrkan, berättar och diskuterar kring Svenska kyrkans syn på Israel/Palestina-konflikten.

2 maj – Psalmer i ny skrud

Hans Lindetorp (lärare på musikhögskolan och bl.a. känd för sina samarbeten med Rönninge Showchorus) och Staffan Lindström (Körledare och lärare på Södertälje musikklasser) har skrivit nya arrangemang på några av våra mest älskade psalmer. De har funnits utgivna i notform men släpps nu i vår på en ny CD. Här framför de ett urval av psalmerna i spännande arrangemang med
klang av Gospel, soul och visa.

16 maj – Charlotta von Zweigberk

Charlotta har haft egen spalt i DN och Aftonbladet, och 2016 blev hon nominerad till Augustprisets fackbokskategori för boken Fattigfällan, vilket är hennes elfte bok. Nu berättar hon om den boken och sitt författarskap.