Ansök till utbildning

Välkommen att söka till din utbildning på Hagabergs folkhögskola!

Klicka på ansök-knappen för den utbildning du vill söka. Då kommer du till SchoolSoft där din ansökan görs. Registrera dig som användare och fyll sedan i ansökningsformuläret för utbildningen. Kursansvariga kommer sedan meddela dig status för din ansökan.

Följa upp din ansökan
Du kan följa status för din ansökan, ändra i den, komplettera och läsa meddelanden genom att logga in på Folkhögskolornas Mina sidor (samma sidor som ansökningen gjordes via). Du kan logga in där även om ansökningen till din utbildning är stängd.

Bekräfta plats på utbildning du blivit antagen på
Du bekräftar din plats på en utbildning du blivit antagen till genom att logga in på Folkhögskolornas Mina sidor (samma sidor som ansökningen gjordes via). Klicka på Mina ansökningar och den utbildning du vill bekräfta och välj  ja eller nej i rutan som kommer fram.

Allmän kurs
22 aug 2019 – 29 maj 2020
Ordinarie ansökningstid är slut, men det finns platser kvar! Ansökan är öppen under sommaren, sista ansökningsdag 30 augusti. Ansökningar behandlas i mån av tid under juli, annars i augusti.
Obs! Det finns inga lediga platser kvar på internatet för kommande läsår.

Fritidsledarutbildning med socialpedagogisk inriktning
26 aug 2019 – 11 juni 2021
ansökan stängd
 
Fristående kurs i Socialt arbete
16 sep 2019 – 14 feb 2020
ansökan stängd

Hälsopedagogutbildning
26 aug 2019 – 29 maj 2020
Ordinarie ansökningstid är slut, men det finns platser kvar! Ansökan är öppen under sommaren, sista ansökningsdag 23 augusti. Ansökningar behandlas i mån av tid under juli, annars i augusti.

Kyrkans grundkurs
23 jan 2020 – 10 dec 2020
 
Livskunskap
1-4 terminer
ansökan stängd