Lunchmeny vecka 20

Måndag
Lax med ruccolakräm
Kåldolmar med gräddsås och lingon
Vegetarisk kålpudding med lingon

Tisdag
Äggnudlar med sambalräkor
Viltfärsbiffar med timjansås och rårörda lingon
Vegetariska potatis- och morotsplättar med rårörda lingon

Onsdag
Gulskäddafilé med romsås
Chili på högrev med ris
Vegetarisk chiligryta med soyafärs och ris

Torsdag
Palsternacks- och rotsellerisoppa med kallrökt lax. Pannkaka, sylt och grädde
Revben med hickorysås
Palsternacks- och rotsellerisoppa med gräslök. Pannkaka, sylt och grädde

Fredag
Sej med brynt kaprissmör och ugnsbakade rödbetor  
Kycklingfilé med tomat, vitlök, basilikakräm och bulgur
Quornfilé med tomat, vitlök, basilikakräm och bulgur
OBS! Begränsat med sittplatser på grund av en stor konferensbokning.