Vaktmästare sökes

Vi söker dig som är serviceinriktad, strukturerad och händig med erfarenhet av att arbeta inom konferens och vaktmästeri. Du har praktiska kunskaper om brandskydd och utrustning inomParkbild från Hagabergs område
ljud och teknik. Som person brinner du för möten med människor och har lätt att samarbeta med andra. En närhet till vår kyrkliga profil är meriterande.

Vi söker en vaktmästare som tar ansvar för att iordningställa våra olika konferenslokaler. Ett annat område är ansvar för ljud och teknik i alla våra verksamheter. I arbetsuppgifterna ingår övergripande ansvar för anläggningens brandskydd. I tjänsten ingår att utföra enklare service- och reparationsarbeten av skolans lokaler och utrustning, trädgårdsarbete, snöröjning mm.

Planerat tillträde är oktober 2018. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställning. Under vintern ingår delat ansvar för ”snöjour” kvällar och helger. Körkort B krävs.

Information om tjänsten lämnas av servicechef Kerstin Johansson,
kerstin.johansson@hagaberg.org
08-550 910 97

Ansök senast 23 september 2018. Ansökan med CV skickas via e-post till:
kerstin.johansson@hagaberg.org

Hagabergs folkhögskola är en oas i Södertälje, en levande mötesplats. Vi möter människor i
olika åldrar, från olika kulturer och i olika skeden av livet. Hagaberg har den inomkyrkliga
rörelsen EFS Mittsverige som huvudman. Med sitt utbud av kurser och verksamheter i
samverkan och dialog med närsamhället är Hagabergs en tydlig aktör i Södertälje och
närliggande kommuner.