Röster från tidigare deltagare

Kyrkans grundkurs har framförallt gett mig kunskap om nya och olika sätt att se på min tro och trosfrågor. Dessutom få dela dessa erfarenheter med andra på Hagaberg.

Elin

Jag har fått möjlighet att se kyrkans mångfald tillsammans med andra. När man delar tro, liv och tankar i gemenskap med andra så utgör det en möjlighet att växa både själv och tillsammans.

Jimmy

Om du vill få tillfälle att reflektera över kyrkan, livet, sig själv, bibeln och mycket mer, då ska du gå Kyrkans grundkurs! Du får vara med om lyxen att delta i samtal med andra som har andra perspektiv än du. Ett utmanande, men ROLIGT år!

Lovisa

På Kyrkans grundkurs upplevde jag ärlighet, ödmjukhet, nyfikenhet och inspiration. Jag lärde mig mycket och vill fortsätta resan, gärna inom kyrkan.

Pontus

Kyrkans grundkurs är mer än teologi och kyrkokunskap, man lär sig mycket om sig själv. Det är fantastiskt att få diskutera livsfrågor med kurskamraterna – alla med olika och värdefulla tankar och erfarenheter. Lärarna på kursen är kunniga och möter deltagarna där de står i livet, just nu!

Marianne

En otroligt bra kurs som gav mig både bildning och personlig utveckling. Jag har vuxit i min tro. Strängnäs stift tar det här på allvar, då blir det roligt.

Henrik