Kulturkvällar

Dogge håller föredrag på kulturkväll i Hagabergshallen

På bilden ser vi Dogge Doggelito på en kulturkväll hösten 2015.

Välkommen till sex kulturkvällar i Hagabergshallen hösten 2017. Under kulturkvällarna har du chansen att möta flera intressanta personer. Kulturkvällarna börjar kl 19.00.

Biljetter

Biljetter köper du i entrén som har öppet från kl 18.30. Biljettpris 100 kr för vuxna, 50 kr för ungdomar upp till 20 år. I entrén kan du även köpa kaffe och gott fikabröd.

Program kulturkvällar hösten 2017

20 september – Agneta Lagercrantz

Agneta är känd bl a som redaktör för Idagsidan i SvD. Hon kommer att prata utifrån sin bok ”Självmedkänsla” som handlar om hur du kan hantera självkritik och förbättra relationen till dig själv och andra.

4 okt – ÖB

Svenska försvarets överbefälhavare Micael Bydén berättar och svarar på frågor bl a utifrån den nya säkerhetssituationen, försvarets uppgift som fredsbevarande kraft och mycket annat.

18 okt – Anders Sjöberg

Dan Andersson – en kväll där Anders sjunger Dan Anderssons sånger och berättar kring poetens liv och skapande.

8 nov – Blueskväll med Knut Fischer Bluesband och kör

Denna kväll bjuds det på blues med Knuts svängiga 6-mannaband och en liten kör. Materialet är både bluesklassiker och Knuts egna låtar. Denna kväll är det fri entré!

22 nov – All Saints Gospel

Glad och svängig gospel med denna kör som har sin hemvist i Alla Helgons Kyrka i Östertälje, och består av ett 20-tal gospelfantaster ledda av körledaren Beatrisa Hellström.

6 dec – David Thurfjell

David är professor i religionsvetenskap och har skrivit den uppmärksammade boken ”Det gudlösa folket – de postkristna svenskarna och religionen” som debatterats både i DN och SvD och handlar om religionsattityder i det avkristnade Sverige.