Vällagad mat i Restaurang Kastanjen

Italiensk landgång

En viktig del i en lyckad konferens är bra och god mat. Vårt kök lovordas av våra gäster och är en orsak till att man ofta återvänder hit.

Lunchen på Hagaberg utgörs av en buffé med salladsbord och tre varmrätter (kött, fisk och vegetariskt) samt hembakat bröd. Till kaffet bjuds en chokladbit. För den som vill går det naturligtvis att beställa mat anpassad för eventuella överkänsligheter.

Lunchen äter ni tillsammans med övriga på Hagaberg. Ett myller av människor skapar liv och rörelse. När det sedan blir middag dukar vi med vit duk, tänder ljus och kanske även en brasa. Middagen avnjuts i stillhet. Vi har vin- och ölrättigheter.

Det går att boka middagar för slutna sällskap och begravningskaffe i restaurangen. För mer information och bokning – hör av dig till Suzi eller Ulrika på 08-550 910 06 eller konferens@hagaberg.fhsk.se.

Restaurangen håller öppet måndag – fredag kl.11.00-13.00.

Lunchmeny vecka 26

Måndag

Pankopanerad torsk med gurk – och dillkräm

Köttfärslimpa med svampsås och lingon

Quornbiff med bulgursallad

Tisdag

Fiskgratäng med örter

Falukorv med stuvad spenat

Soyakorv med stuvad spenat

Onsdag

Ryggfilé av sej med tomat och oliver

Fläskgryta med soya och paprika

Rödbetsbiffar med örtkeso

Torsdag

Grön ärtpurésoppa med pepparrotsvisp. Pannkaka, sylt och grädde

Potatisgratäng med köttfärs, ajvar och rödlök

Potatisgratäng med quornfärs, ajvar och rödlök

Fredag

Rödspätta med romsås

Malaysisk currykyckling med pitabröd

Kikärtsröra med pitabröd